Sitnice za kucu - najpovoljnije cene
Pronadji

Mali luksuzni hoteli

"Okusite drugačiji svet" slogan je hotelijera malih luksuznih hotela širom sveta. Vaše je da izaberete kada i gde, a sve ostalo je čist hedonizam koji pružaju ovi mali luksuzni hoteli.

197

"Okusite drugačiji svet" slogan je  hotelijera malih luksuznih hotela širom sveta. Vaše je da izaberete kada i gde, a sve ostalo je čist hedonizam koji pružaju ovi mali luksuzni hoteli. Reč "mali" nema nikakvo pežorativno značenje već naprotiv vas svrstava u grupaciju malog procenta ljudi na našoj planeti koja zna šta hoće (a i može).

304315230

Asortiman od 480 hotela širom 70 zemalja nudi neverovatno iskustvo i doživljaj. Od klasičnih velegradskih destinacija, preko istorijskih centara, privatnih i egzotičnih ostrva, živopisnih krajolika, planina pa do pustinje... Svaka od ovih destinacija unosi svoj duh u enterijer i prepoznatljivu kulturu zemlje u kojoj se hotel nalazi.

13612032

Ovi eskluzivni hoteli nude jedinstven karakter, ponudu i enterijere od kojih vam zastaje dah. Preko baroka, rokoka, moderne, do savremene avagarde, futurizma, kubizma, ovi hoteli pružaju ambijente za prave hedoniste.

423639 www.slh.com

Vaše mišljenje nam je važno!

Vaša ocena: None Average: 5 (2 votes)
Sviđa mi se!

Autor: ana

Ana Popović Vujović, diplomirala na Arhitektonskom fakultetu 2006 u Beogradu. Pored projektovanja objekata bavi se i projektovanjem i uređenjem enterijera.

Slični tekstovi

Slične galerije

Komentari

Pošalji novi komentar

Sadržaj ovog polja se čuva u privatnosti i neće biti javno prikazan. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.