Sitnice za kucu - najpovoljnije cene
Pronadji

TV kutak

U najvećem broju slučaja pozicija televizora je u dobro ukomponovanoj polici na najčistijem zidu dnevne sobe. Sledi nekoliko originalnih primera kako televizor možemo svršeno da uklopimo i tako napravimo svoj TV kutak.

Prostor u koji ćete smestiti televizor treba da odiše stilom, glamurom i najvažnije funkcionalnošću. Skoro da je uobičajeno da čim ustanemo uključujemo TV, kada se vratimo s posla posle napronog dana palimo TV, a često i veći deo slobodnog vremena opet provodimo uz televizijski program. Kutak za televizor može biti deo radne sobe, često spavaća ili tprezarija, ali pravo mesto je svakako dnevni boravak. U najvećem broju slučaja pozicija televizora je u dobro ukomponovanoj polici na najčistijem zidu dnevne sobe. Sledi nekoliko originalnih primera kako televizor možemo svršeno da uklopimo i tako napravimo svoj TV kutak. Evo nekoliko predloga čuvenog italijanskog proizvođača nameštaja MisuraEmme...

Nosač televizora, a ujedno i polica. Može se napraviti zidna varijanta ili slobodnostojeća polica u prostoru, gde je bitno da je stopa tj. oslonac stabilan.

Napravite svoj TV kutak u kuhinji. Na jednom vrlo neobičnom mestu, iznad šporeta. Ovaj televizor nalazi se u sklopu aspiratora i vrlo je praktičan za svaku domaćicu.

Još jedno neobično mesto, kupatilo. Postavite TV na zid u kupatilu, ali samo u slučaju da nema vlage i isparenja.

Vaše mišljenje nam je važno!

Vaša ocena: None Average: 5 (7 votes)
Sviđa mi se!

Autor: IvanaVukcevic

Diplomirala na Fakultetu primenjenih umetnosti i dizajna u Beogradu, na katedri za unutrasnju arhitekturu i dizajn namestaja 2000 god. Deset godina iskustva na poslovima dizajna namestaja, enterijera, projektovanja namestaja.

Slični tekstovi

Slične galerije

Komentari

Re: TV kutak

Zidni nosači su najbolji izbor da od televizora kao jedne crne kutije u kojoj se kreću neke čike i tete, napraviš potpuni stilski komad nameštaja i da dnevni boravak popuni elegancijom i samim tim stvori ,,zen,, ambijent za opuštanje. Super!!!

Pošalji novi komentar

Sadržaj ovog polja se čuva u privatnosti i neće biti javno prikazan. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.