Sitnice za kucu - najpovoljnije cene
Pronadji

Tepih kao dekoracija u dečijoj sobi

Oduvek se pitamo da li je tepih nešto što nam je neophodno u domu, ili on služi samo kao vrsta dekoracije. Ne možemo se opredeliti ni za jedan od ovih odgovora, jer su oba zapravo tačna. Birati tepih za dečiju sobu, je pravo uživanje...

Oduvek se pitamo da li je tepih nešto što nam je neophodno u domu, ili on služi samo kao vrsta dekoracije. Ne možemo se opredeliti ni za jedan od ovih odgovora, jer su oba zapravo tačna. Tepih nam služi da nas zagreje u hladnim zimskim danima, da dekoriše enterijer, da omogući lakše kretanje... Namena ima puno, ali nekako nam je najomiljenije kada biramo tepih da on predstavlja lep detalj u našoj sobi.

U dečijoj sobu, boje igraju presudnu ulogu, a se zato odabiru tepiha za ovu sobu treba posvetiti dosta pažnje. Ukoliko želite da napravite i naglasite kontrast među elementima u sobi, koristite tepih jakih boja da taj efekat postignete.

Ako vaše dete a i vi niste pristalice, jakih, već preferirate malo mirnije boje za uređenje dečije sobe, pronađite tepih ili stazicu u tim nijansama. Ako birate stazicu, biće vam mnogo lakše da održavate higijenu. Stazicu možete stalno iznostiti i prati, veoma su lake za održavanje jer se vrlo brzo suše.

 

Možete, ukoliko volite neobične tepihe pronaći one u raznim oblicima, koji su divan ukras za podove dečijih soba. Izgledaju veoma maštovito, i veoma su originalni, tako da vam neće biti potebno dodatno ukrašavanje i dekorisanje drugim stvarima, jer će akcenat biti upravo bačen na takav tepih.

 Bilo da smatrate tepih kao dekoraciju, ili kao potrebu, ne sumnjamo da bar jedan imate u svom domu. Nemojte ih pri kupovini smatrati kao beznačajnu stavku, jer oni ako budu birani sa nepažnjom mogu dovesti do drugačijeg izgleda prostorije od onog koji ste vi zamislili, međutim pravilno i sa stilom birani doprinose lepom izgledu svakog dela životnog prostora. Neka jedinstveni tepisi budu lepo obeležje vašeg doma.

Vaše mišljenje nam je važno!

Your rating: None Average: 4 (4 votes)
Sviđa mi se!
You voted 'up'.

Autor: Miljana

Rodjena u Paracinu,zavrsila Skolu mode i lepote u Nisu.... Zaljubljenik u dizajn enterijera.

Slični tekstovi

Slične galerije

Comments

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.