Sitnice za kucu - najpovoljnije cene
Pronadji

Neodoljivi mediteranski stil- Armanijeva vila

U sledećih nekoliko slika predstavićemo vam kuću čuvenog modnog kreatora Armanija, gde on provodi dosta slobodnog vremena.

Pantelleria je malo vulkansko ostrvo na pola puta između Sicilije i Tunisa, koje je Đorđo Armani izabrao kao mesto gde će se odmarati. Armanijeva kuća je tipična kuća na Pantelleriji. Zadržana je originalna struktura, široki kameni zidovi, plafonski svod, kupola...

Topli mediteranski vazduh i vetar su stalno prisutni na ostrvu, a terasa je idealna za popodnevno uživanje na udobnim sofama uz šolju osvežavajućeg čaja. Sofe presvučene belim pamučnim platnom nalaze se na terasi koja je idealno sklonište od vrelog letnjeg sunca. Na drugoj terasi, predviđenoj za sunčanje i kupanje, pored bazena pruža se prelepi vidikovac.

Enterijer je takođe tipičan. Zidovi i tavanica su jednostavno prekrečeni u belo. Belom pamučnom tkannom prekriveni su kreveti, sofe i jastuci. Drveni sto i stolice su iz kolekcije Armani casa.

izvor Résidences Décoration

Vaše mišljenje nam je važno!

Vaša ocena: None Average: 4.8 (5 votes)
Sviđa mi se!

Autor: IvanaVukcevic

Diplomirala na Fakultetu primenjenih umetnosti i dizajna u Beogradu, na katedri za unutrasnju arhitekturu i dizajn namestaja 2000 god. Deset godina iskustva na poslovima dizajna namestaja, enterijera, projektovanja namestaja.

Slični tekstovi

Slične galerije

Komentari

Re: Neodoljivi mediteranski stil- Armanijeva vila

Kada imate sve pare ovog sveta onda možete da živite u raju na zemlju. Ovo deluje nestvarno. Neverovatno koliko ukusa i stila možete kupiti za novce :). Ovaj članak je dokaz toga. Extra!!!

Pošalji novi komentar

Sadržaj ovog polja se čuva u privatnosti i neće biti javno prikazan. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.