Sitnice za kucu - najpovoljnije cene
Pronadji

Nameštaj od paleta

U poslednje vreme se sve više pažnje poklanja recikliranju. Nameštaj izradjen od paleta izgleda atraktivno, a ujedno se reciklažom čuva naša planeta.

Spavaća soba

Umesto kreveta, postavite dušek na palete. "Casual look" je uvek u modi. Uz dodatak dekoracije spavaća soba može postati pravo malo umetničko delo.

Dnevni boravak

U dnevnom boravku možete iskoristiti palete na razne načine. Najzastupljenije korišćenje paleta u ovoj prostoriji, jeste u vidu klub stola.

Napravite tabure, stolice ili sedeći deo za ugao, pa čak i celu garnituru. Uz malo mašte i kreativnosti postićićete izvanredne rezultate.

Radni prostor

Ukoliko imate dosta paleta na raspolaganju, a potreban Vam je i radni prostor, evo kako možete obične palete pretvoriti u zanimljiv i originalan radni deo.

Kuhinja i trpezarija

Izgled pravog seoskog stila, možete postići korišćenjem paleta u kuhinji. Bilo da ih iskoristite kao police, radne elemente ili trpezarijski sto, imaćete utisak kao da se nalazite u seoskoj kolibici.

Kupatilo

Upotreba paleta u kupatilu možda je nejazanimljivije rešenje, ali je svakako najmanje zastupljeno. Ako se odlučite na ovaj korak, budite sigurni da će Vaše kupatilo biti jedno od retkih koji su uredjeni na ovaj način.

Bašta i terasa

Za spoljne prostore, palete su idealno rešenje. Pogledajte kako efektno mogu izgledati kao garniture za sedenje, stočići, ljuljaške...

Vaše mišljenje nam je važno!

Vaša ocena: None Average: 4.8 (30 votes)
Sviđa mi se!

Autor: Jovana Milivojević

Apsolvent Šumarskog fakulteta u Beogradu na odseku Prerada drveta (podsmer Enterijer i dizajn nameštaja). Zainteresovana za sve vezano za ovu struku, uvek otvorena za sugestije i spremna da da savet kome god da je on potreban.

Slični tekstovi

Slične galerije

Komentari

Pošalji novi komentar

Sadržaj ovog polja se čuva u privatnosti i neće biti javno prikazan. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.