Sitnice za kucu - najpovoljnije cene
Pronadji

Enigma drvene obloge

Jamie Beckwith kombinuje snagu prirode i lepotu dizajna. Kvalitetni drveni komadi i atraktivni oblici učiniče Vaš dom posebnim.

Vekovima drvo se najviše koristi u enterijeru.. Drvo kao materijal je dugotrajan, lak za montiranje i održavanje. Domovima daje topao, prirodan izgled. Jamie Beckwith izbacila je na tržište kolekciju pod nazivom Enigma. Četrnaest različitih oblika koje je moguće kombinovati medjusobno kao i u raznim bojama, donose novu vrstu sofisticiranosti i elegancije. Mogu se koristiti za podove, zidove i za plafone.

Lotus

U prirodi vodene biljke opadaju i plutaju po vodi. Lotos stvara talasaste obrasce dok pluta. Ovaj okrugao oblik podseća na lotosov cvet koji pluta po površini vode na egzotičnim mestima.

EnigmaEnigma

Sextant

Ovaj egzotični oblik podseća na vekovima stare pločice iz Španije ili Maroka. Jednostavne, a ipak sofisticirane vijugave krive prave dramatičnu atmosferu u prostoriji u kojoj su postavljene.

EnigmaEnigma

Enigma

 

Jacks

Jacks je igra, koju deca igraju u Americi. Za nju su potrebne lopta i metalni deo. Inspirisana time Jamie je napravila ovaj oblik koji privlači pažnju na jednostavan i razigran način.

 

Enigma

Dice

Kao što samo ime kaže - kocka - ova kolekcija inspirisana je kockanjem u Monte Karlu ili Las Vegasu. Kombinovana sa tamnim krugom i svetlom pozadinom, ovaj oblik daje ritam prostoriji. A i ako kombinujete različite boje nećete pogrešiti, kao u svakom kazinu, kuća je ta koja je uvek na dobitku.

EnigmaEnigma

Crescent

Ponekad je, ono što nije u potpunosti vidljivo, interesantnije od onoga što jeste. Vaše oči i um će dovršiti sliku i dobićete neočekivane rezultate. Kao i mladi mesec, koji nagoveštava šta je prošlo ili šta će tek doći, tako i ovaj oblik otkriva svoju nameru bez završetka kruga.

Enigma

Wave

Diže se i razbija preko površine, vuče Vaš pogled preko bezgranične površine.Talasi imaju fluidnost jer dok se kreću menjaju pravac. Ovaj efekat možete imati i u svojim domovima.

EnigmaEnigma

Pisces

Ribe se elegantno kreću u zajednici sa svojom okolinom, bez ikakvog napora kroz nepoznate prostore, skoro instiktivno. Ovaj oblik je uzvišen, a kretanje malaksalo i namerno.

Enigma

Hive

Šestougaone pločice pojedinačno su jednostavne, ali kada se spoje formiraju slošeno saće. Košnica odaje elementarni efekat, efikasnost i savršenstvo koje se može naći samo u prirodi. Ovaj oblik zrači iz svakog pojedinačnog dela, na organski način.

Enigma

Stretcher

Ovaj oblik se najčešće koristi u podzemnim železnicama i poseduje beskrajne mogućnosti kombinovanja. Bilo da se postavljaju same za sebe ili se kombinuju sa drugim oblicima, odlično će povezati celu prostoriju.

EnigmaEnigma

Pixel

U digitalnom svetu, piksel je najmanji oblik od svih. Sam za sebe, to je samo fragment neke slike, ali kada se spoji u mrežu, on oživljava sliku. Ovaj deo može da se kombinuje sa drugim šablonima čime se dobijaju neverovatne varijacije koje donose dizajn u punoj rezoluciji.

EnigmaEnigma

Stretcher i Pixel

Kao što se reči kombinuju sa znakovima interpunkcije da bi se stvorila rečenica, tako se kombinuju Stretcher i Pixel. U beskonačnim kombinacijama možete napraviti baš ono što želite.

EnigmaEnigma

Kaleidoscope

Kada se rombovi spoje stvaraju zanimljivu geometriju. Kako se Vaš pogled kreće po prostoriji, naizgled nasumično postavljeni elementi dobijaju svoj smisao i pravilan oblik.

EnigmaEnigma

Jigsaw

Ovaj poznati šablon, vraća nas u vreme kad smo kao deca slagali slagalice. Kada se sklopi otkriva predivnu sliku, i to je efekat koji će poprimiti podovi uradjeni na ovaj način.

EnigmaEnigma

Byte

Nekoliko različitih oblika koji se sklapaju zajedno kao tetris. Mnogo različitih kombinacija, učiniće Vaš pod jako interesantnim.

EnigmaEnigma

Vaše mišljenje nam je važno!

Vaša ocena: None Average: 5 (12 votes)
Sviđa mi se!

Autor: Jovana Milivojević

Apsolvent Šumarskog fakulteta u Beogradu na odseku Prerada drveta (podsmer Enterijer i dizajn nameštaja). Zainteresovana za sve vezano za ovu struku, uvek otvorena za sugestije i spremna da da savet kome god da je on potreban.

Slični tekstovi

Slične galerije

Komentari

Pošalji novi komentar

Sadržaj ovog polja se čuva u privatnosti i neće biti javno prikazan. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.