Sitnice za kucu - najpovoljnije cene
Pronadji

10 ideja za uredniji dom

Ako imate problema sa neredom, lošom organizacijom ili manjkom prostora, pogledajte ovih 10 ideja koje Vam mogu olakšati stanovanje i učiniti Vaš dom urednim.

Ako imate problema sa neredom, lošom organizacijom ili manjkom prostora, pogledajte ovih 10 ideja koje Vam mogu olakšati stanovanje i učiniti Vaš dom urednim.

1. Zidne police Instaliranje najjednostavnijih zidnih polica će Vam znatno olakšati skladištenje stvari. Praktično je, na dohvat ruke, pregledno i uredno.

2. Moderna biblioteka Vašoj dnevnoj sobi je potrebno udahnuti malo topline i stila? Pokušajte sa kućnom bibliotekom u vidu polica preko celog jednog zida. Prostor će biti osvežen, a knjige, časopisi i dekorativne sitnice uredno složene i izložene.

3. Sve u kutije! Moderni kontejneri za odlaganje stvari su odlično rešenje za male prostore. U njih možete da odlažete sve, od odeće, preko dokumenata, igračaka za decu... Takođe, uz odabir prave boje, savršeno će te ih infiltrirati u Vaš enterijer.

4. Fioke ispod kreveta Praktična deja za dečiju ili spavaću sobu su simpatične fioke ispod kreveta u koje možete odložiti posteljinu, odeću, igračke ili možda neke sezonske stvari koje trenutno ne koristite (kapute, skije...).

5. Čiviluci i kukice Pošto je zid, uglavnom, "slobodan" deo Vašeg prostora, pametno je iskoristiti ga. Nabavite dekorativne čiviluke ili kuke i tako uštedete dragoceni prostor. Ne morate se ograničavati samo na hodnik, ovaj detalj će dobro izgledati i naći svoju namenu u bilo kojoj prostoriji.

6. Ogladala u kupatilu Nabavite komodu obloženu ogledalima sa spoljašnje strane u koju možete staviti sve sitnice koje inače stoje razbacane po kupatilu. Ogledala će reflektovati svetlost i dati iluziju većeg prostora, urednog i bez nereda.

7. Odlaganje u kuhinji U kuhinji je posebno bitno da je sve pregledno i na dohvat ruke. Znate i sami koliko šerpe i tiganji oduzimaju prostora, pa bi bilo idealno da ih izvadite iz kabineta i ormarića i okačite iznad glave! Sami možete napraviti jednostavnu konstrukciju od drveta ili metala o koju ćete kačiti lonce, šerpe, tiganje...

8. Klupica Predivno i retro osveženje Vaše spavaće sobe mogu da budu drvene klupice. Postavite ih uz krevet i nećete pogrešiti. Osim toga što izgledaju odlično i elegantno, klupice su još jedno mesto gde možete skadištiti stvari.

9. Police u dečijoj sobi Jednostavne, otvorene police od poda do plafona su idealan način da skladištite igračke Vašeg deteta, kao i knjige i druge sitnice i tako organizujete prostor.

10. Peškiri Složite čiste peškire na dohvat ruke- ispod lavaboa i Vaše kupatilo će dobiti organizovan i šik izgled.

Vaše mišljenje nam je važno!

Vaša ocena: None Average: 5 (2 votes)
Sviđa mi se!

Autor: Anđela Damjanović

Završila školu za dizajn u Novom Sadu,smer dizajn enterijera, student Fakulteta tehničkih nauka. Ljubitelj istorije umetnosti,arhitekture i dizajna.

Slični tekstovi

Slične galerije

Komentari

Pošalji novi komentar

Sadržaj ovog polja se čuva u privatnosti i neće biti javno prikazan. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.